Bekijk acties

Overkappingen 

Een overkapping in de tuin kan een goede keuze zijn, u kunt dan namelijk wanneer het regent toch buiten zitten. Als u echt een buitenmens bent, kijkt u dan eens bij ons wat uw mogelijkheden zijn. U kunt denken aan een terrasoverkapping, maar ook aan een tuinoverkapping. Het ligt er maar net aan waar dat u graag wilt zitten. Misschien wilt u bij uw tuinhuis graag een overkapping maken, zodat u daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Wij maken in dien gewenst uw overkapping opmaat.

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping  bezorgt u al deze bijzonderheden. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten ?

Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal , en of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.